Van harte welkom bij het online panel van het Pensioenfonds Metaal en Techniek.


PMT wil haar deelnemers en gepensioneerden graag beter leren kennen. Zodat we onze dienstverlening nog beter op u kunnen afstemmen. Daarom hebben we het PMT Online Panel opgericht: een gemakkelijke manier om als deelnemer of gepensioneerde regelmatig digitaal uw mening te geven over verschillende onderwerpen.

U ontvangt ongeveer elke 2 à 3 maanden een uitnodiging per e-mail om een vragenlijst in te vullen. Het invullen van de lijst neemt ongeveer 5 tot 10 minuten in beslag. U kunt per onderwerp bepalen of u wilt meedoen. En natuurlijk zit u nergens aan vast: u kunt zichzelf op elk gewenst moment uitschrijven voor het panel.

De antwoorden die u geeft, worden door MarketResponse verwerkt. U blijft anoniem voor PMT. Het gaat ons er immers om hoe u als groep tegen bepaalde onderwerpen aankijkt.

Doet u ook mee? Hartelijk dank! Uw mening is erg waardevol voor ons.

Graag vragen wij u eerst enkele achtergrondgegevens zodat wij u juist kunnen registeren. We vragen u ook om een aantal gegevens in te vullen die al bij PMT bekend zijn. Dit panel wordt namelijk via een onafhankelijk bureau beheerd en uw antwoorden worden niet met uw pensioengegevens gekoppeld.

Uw aanmelding is eenvoudig:

  • Gebruik de knoppen onderin het scherm, niet de knoppen van de browser
  • Beantwoord de vraag op het scherm door steeds op het vakje voor of onder het antwoord te klikken, en klik vervolgens op de "volgende" knop.
  • U kunt altijd een vraag terug door op de "vorige" knop te klikken.
Klik op de "volgende" knop onderin het scherm om uw aanmelding te starten.
13%